MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Spanje pakt acht Jihadisten op in Madrid

17 juni 2014 | in Maatschappij | Reageer

politie invalDe Spaanse politie heeft maandag acht jihadisten opgepakt bij diverse invallen in Madrid. De mannen worden verdacht van het werven van strijders voor de Islamitische Staat van Irak en de Levant (ISIS).

Dat meldt InSpanje.nl. De leider van de bende zou een 47-jarige Marokkaan zijn die woonachtig is in Madrid.

Het is de derde grote operatie van de Spaanse politie tegen recruiters van Jihadisten in Spanje in drie maanden tijd. (Bron/ lees verder: InSpanje.nl)

Plaats je reactie