MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Wij worden onterecht weggezet als Profiteurs en uitbuiters”

18 juni 2014 | in Economie | Reageer

Ouderen in MarokkoMarokkaanse ex-Nederlanders die in Marokko wonen zijn niet blij met de plannen van minister Asscher om het zogeheten ‘woonlandbeginsel’ toe te passen op hun Nederlandse uitkeringen. Want dat zou betekenen dat hun uitkeringen flink worden gekort.

In dagblad Trouw doen ze hun beklag en vertellen ze hun verhaal.

Een van de mannen: We hebben hard voor ons pensioen gewerkt, sommigen meer dan dertig jaar. Wij hebben Nederland mee opgebouwd en schoon gehouden

Lee shet gehele artikel verder op de website van dagblad Trouw.

Plaats je reactie