MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ahmed Marcouch wil moslimschool in Amsterdam voorkomen

21 juni 2014 | in Maatschappij | Reageer

Ahmed MarcouchTweede Kamerlid Ahmed Marcouch zet zich in om te voorkomen dat leden van de Partij voor de Eenheid een islamitische middelbare school openen in Amsterdam. Dat meldt AT5.

De Marokkaanse Nederlander doelt daarmee op Abdoe Khoulani, het Haagse gemeenteraadslid, die laatst in het nieuws was omdat hij ISIS zou toejuichen. Khoulani zou in Amsterdam bezig zijn met het opstarten van een islamitische middelbare school. Al het papierwerk zou al rond zijn.

Marcouch (PvdA) wil nu dat de staatssecretaris van onderwijs ingrijpt om dit alsnog te voorkomen. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie