MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Saudische koning naar Egypte

22 juni 2014 | in Maatschappij | Reageer

Koning Abdullah van Saudi-ArabiëKoning Abdullah van Saudi-Arabië heeft vrijdag een kort bezoek gebracht aan Egypte. Voor de 89-jarige monarch was het het eerste bezoek aan het land sinds de Egyptische opstand van 2011.

Abdullah landde op de internationale luchthaven van Caïro. Hij verliet het vliegtuig niet, en ontving de Egyptische president Abdel-Fattah el-Sissi aan boord. De koning sprak zijn steun uit aan de Egyptische regering en riep op tot een donorconferentie voor Egypte.

Abdullah arriveerde vanuit Marokko, waar hij kort verbleef voor medische behandelingen.

Plaats je reactie