MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Moezdalifa (15) zit nog steeds vast

01 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Moezdalifa El AdouiDe 15-jarige Hilversumse die vorige week werd aangehouden op het vliegveld in Düsseldorf, was op weg naar Syrië. Het Marokkaans Nederlandse meisje is geronseld voor de jihad. In Syrië wilde ze trouwen en als goede moslima meedoen in de stijd. Dat meldt directeur Erna van Dijk van de Gooise Praktijkschool in de Gooi en Eemlander.

Afgelopen week werd ze verhoord door de recherche. De politie wil weten of er sprake is van een strafbaar feit.

Het meisje zit nog steeds vast. Volgens de politie is het meisje geen verdachte, maar wordt er onderzocht wat gebeurd is. (Bron/ lees verder: de Gooi en Eemlander)

Plaats je reactie