MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“Benatia naar Manchester City”

02 juli 2014 | in Sport | Reageer

Mehdi BenatiaMehdi Benatia gaat spelen in de Premier League. De Marokkaans international wordt aangetrokken door Manchester City, die, volgens de laatste berichten in de media, een akkoord heeft bereikt met zijn huidige werkgever AS Roma.

Helemaal zeker is de transfer echter nog niet helemaal.

De clubs zijn het al eens over een afkoopsom voor de 27-jarige verdediger, maar AS Roma wil eerst een vervanger hebben aangetrokken voordat Benatia definitief naar Manchester mag vertrekken. Volgens de Daily Mirror betaalt City ongeveer 37 miljoen euro voor de Marokkaan.

Plaats je reactie