MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Groep moslims demonstreert in Haagse Schilderswijk

05 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Demonstratie Den HaagEen grote groep moslims is vrijdagmiddag de straat op gegaan in de Haagse Schilderswijk om te demonstreren voor onder andere de vrijlating van Oussama C., alias Abou Yazeed, en andere ‘moslimgevangenen’ in Nederland. Dat meldt OmroepWest.

De demonstranten liepen rond met onder meer de ‘tawheed’ vlag, die ook wordt gebruikt door strijders van de islamitische organisatie IS (Islamic State, voorheen ISIS).

Op de bijeenkomst sprak onder andere Azzedine C., beter bekend als Abou Moussa. Tegen hem is eerder al aangifte gedaan voor het ronselen van jihadstrijders. (Bron/ lees verder: OmroepWest)

Plaats je reactie