MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Hollandse’ ijssalon’s blijft tot laat open in Ramadan

06 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Coffee CompanyVorig jaar was de Coffee Company één van de eerste ‘Hollandse’ ondernemingen die in Amsterdam speciaal voor de ramadan na zonsondergang de deuren opengooide voor moslimklanten. Dit jaar doet ook ijssalon IJskoud de Beste in Amsterdam-Noord mee door open te blijven tot in de kleine uurtjes gedurende de ramadan.

Het idee is dat dat de ramadan vierende moslims na de ramadanmaaltijd of het moskeebezoek een lekker ijsje gaan eten.

Vooralsnog is het doordeweeks nog geen succes. Vandaar dat nu besloten is om alleen in het weekend tot één uur open te blijven. Ook de Coffee Company beperkt de ramadanactie dit jaar tot de weekeinden. (Bron/ lees verder: Het Parool)

Plaats je reactie