MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Vrijspraak voor verdachten overval Brink’s

09 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

rechtbankTwee Marokkaans Nederlandse mannen die terechtstonden voor hun betrokkenheid bij de overval op een depot van waardetransporteur Brink’s in 2011 in Amsterdam zijn dinsdag vrijgesproken. Dat meldt NU.nl.

Het OM eiste vorig maand nog vier jaar cel tegen beide verdachten.

Volgen het OM waren de twee niet rechtstreeks betrokken bij de overval, maar zijn zij medeplichtig geweest. De rechtbank stelt dat er sprake is van onvoldoende bewijs tegen beide verdachten. (Bron/ lees verder: NU.nl)

Plaats je reactie