MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Raadslid Jamal Nouhi gaat alleen verder

15 juli 2014 | in Politiek | Reageer

Jamal NouhiHet Bredase raadslid Jamal Nouhi heeft maandag zijn lidmaatschap van de PvdA toch nog opgezegd. Hij gaat verder als zelfstandige fractie. Dat heeft hij laten weten in een verklaring.

Het raadslid raakte vorige week in opspraak toen hij op internet homoseksualiteit vergeleek met pedofilie en kritiek uitte op mensenrechtenorganisatie Human Rights Watch die homorechten zou willen opdringen aan Marokko. Nouhi bood zijn excuses achteraf aan, maar bleef bij zijn kritiek op Human Rights Watch.

Van de PvdA moest de Marokkaanse Nederlander vertrekken. Nouhi zegt dat hij als zelfstandige fractie verder gaat omdat hij is gekozen door de Bredase bevolking. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie