MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning voor oemrah in Saoedi-Arabië

24 juli 2014 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse koningDe Marokkaanse koning Mohammed VI en zijn broer prins Moulay Rachid zijn in Saoedi-Arabië voor het volbrengen van de oemrah, de kleine bedevaart.

De koning werd in de grote moskee van Mekka gefotografeerd bij het lopen rond de Ka’aba. De moskee was voor de koninklijke pelgrimage niet afgesloten, maar wel liepen er beveiligers rond de koning.

Tijdens het bezoek aan Mekka, zal de koning ook de Saoedische koning Abdullah en leden van de Saoedische koninklijke familie onder wie kroonprins Salman ontmoeten.

Het Saoedische hof maakte bekend dat Mohammed na aankomst in Jeddah was ontvangen door koning Abdullah en dat beide vorsten behalve over de wederzijdse betrekkingen ook hadden gesproken over de situatie in Gaza, en de toestand in Irak en Syrië. (Bron/ lees verder: EO.nl)

Plaats je reactie