MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achmed Akkabi trots op zijn Marokkaanse roots

26 juli 2014 | in Amusement | Reageer

 Achmed AkkabiDe Haagse acteur Achmed Akkabi is trots op zijn Marokkaanse roots. Door zijn Marokkaans achtergrond, voelt hij zich als mens verrijkt. Dat zei hij afgelopen week hij het het programma Haagse Ochtendradio op Den Haag Haag FM dat hij mee presenteerde.

Tijdens het programma keek hij ook terug op de Twitter actie die hij startte met vrienden om een selfie te posten met zijn Nederlandse paspoort, met de tekst ‘born here’. “We wilden gewoon een ludieke actie opzetten”, vertelt Akkabi. “Dat heeft alle kranten gehaald, zelfs het internationale nieuws.”

Luister hier naar het interview met Achmed Akkabi.

Plaats je reactie