MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Aboutaleb spreekt met Joodse gemeenschap

29 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

De Rotterdamse burgemeester Ahmed AboutalebBurgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam heeft maandag gesprekken gevoerd met twee vertegenwoordigers van de Joodse gemeenschap in zijn stad.

Aanleiding hiervoor is het Israëlisch geweld in de bezette Palestijnse gebieden en de pro-Palestinademonstratie die afgelopen weekend in Rotterdam werd gehouden. De burgemeester wilde weten wat er leeft onder de Joden in de Maasstad.

Aboutaleb wil na de zomer gesprekken tussen verschillende etnische en religieuze groepen in zijn stad organiseren. (BRon/ lees verder: het AD)

Plaats je reactie