MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse homo-activisten bij Gay Pride

30 juli 2014 | in Maatschappij | Reageer

Gay Prime in AmsterdamHomo-activisten uit Marokko zijn deze week op uitnodiging van de gemeente Amsterdam te gast bij de homo-show Gay Pride. Locoburgemeester Eric van der Burg ontvangt de vier donderdag in de ambtswoning. Dat meldt AT5.

Amsterdam nodigt bijna elk jaar vertegenwoordigers uit van homo’s, lesbiennes, biseksuelen en transgenders uit een ander land ‘waarin de situatie rondom hun rechten extra aandacht vraagt.’ Na Turkije, Letland, Rusland en Oekraïne is dit jaar gekozen voor Marokko. Met name vanwege de grote Marokkaanse gemeenschap in Nederland.

De Marokkaanse eregasten willen volgens de gemeente niet in de publiciteit treden. Hun namen zijn daarom niet bekendgemaakt. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie