MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning uit zelfkritiek

01 augustus 2014 | in Marokko | Reageer

koning Mohammed VI Een koning met zelfkritiek. Je maakt het niet vaak mee. Toch behoort de Marokkaanse koning tot dat illustere en zeldzame lijst koningen. Ter gelegenheid van zijn vijftienjarig koningschap heeft hij namelijk ongebruikelijke zelfkritiek geuit.

Hij gaf toe dat hij tijdens het reizen door zijn koninkrijk armoede en “diepe sociale ongelijkheid” heeft gezien.

De koning heeft aangegevn in de toekomst een beleid te gaan voeren dat de rijkdommen van het land aan alle Marokkanen ten goede laat komen.

Plaats je reactie