MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Gay Pride van start gegaan mét Marokkaanse boot

02 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

Gay Prime in AmsterdamVoor het eerst doet een Marokkaanse boot dit jaar mee met de Gay Pride in Amsterdam. Langs de route van de Canal Parade begint het zaterdag al vroeg vol te lopen met mensen die het festijn komen bekijken.

De botenparade trekt jaarlijks honderdduizenden bezoekers naar de hoofdstad.

Veel aandacht gaat uit naar de veel besproken Marokkanen boot:

Plaats je reactie