MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

“De Marokkanen van nu zijn de Surinamers van toen”

03 augustus 2014 | in Sport | Reageer

2013-04-16 Contract A El-Ghazi Arena AmsterdamAjax is groot geworden met veel voetballers uit Suriname, waaronder topspelers als Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Frank Rijkaard en Edgar Davids. Momenteel breken er veel minder topspelers afkomstig uit het Zuid-Amerikaanse land door.

Bryan Roy, individueel trainer van Ajax, is er van overtuigd dat er in de komende jaren deze rol wordt overgenomen door de Marokkaanse talenten. Hij verwacht dat in tegenstelling tot het verleden, veel meer Marokkanen zullen doorbreken bij Ajax. Twee grote talenten die tegen het eerste elftal zitten zijn Anwar El-Ghazi en Abdelhak Nouri.

“Maar geloof mij, de Marokkanen komen eraan. De Marokkanen van nu zijn de Surinamers van toen”, besloot Roy in gesprek met Het Parool.

Plaats je reactie