MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

IS rekruteert Spaanse jonge vrouwen in Melilla

05 augustus 2014 | in Marokko | Reageer

Ceuta en MelillaTwee jonge vrouwen van 19 en 16 jaar zijn opgepakt in de Spaanse enclave Melilla omdat ze zich wilden aansluiten bij de ‘Heilige oorlog’ die de groep Islamitische Staat (IS) voert in Syrië en Irak. Dat deelde het ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag in Madrid mee.

Volgens de Spaanse regering rekruteert IS jonge vrouwen en zelfs minderjarige meisjes in Spanje.

De politie heeft hen zaterdag gearresteerd, toen ze de grens naar Marokko wilden oversteken.

Plaats je reactie