MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yessin Rahmouni wil pieken op WK

07 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Yessin RahmouniYessin Rahmouni reed dit weekeinde een uitstekende wedstrijd tijdens het NK dressuur. De voor Marokko uitkomende dressuurruiter traint vaak in Vijfhuizen en het tijdelijke stadion in het Haarlemmermeerse Bos lag op een steenworp afstand. Extra veel familieleden en vrienden waren dus gekomen om hem aan te moedigen, schrijft het Haarlems Dagblad Het resulteerde in de elfde plaats.

Hoewel een thuiswedstrijd was het NK geen hoofddoel voor de 29-jarige Haarlemmer. Hij en zijn paard Floresco moeten over drie weken pieken, tijdens de Wereld Ruiterspelen in Normandië. Op het WK komt Rahmouni, net als tijdens de Olympische Spelen in Londen, uit voor Marokko

Lees het gehele artikel verder op het Haarlems Dagblad Het resulteerde in de elfde plaats.

Plaats je reactie