MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ook nieuwe uitkeringen naar Marokko niet gekort

08 augustus 2014 | in Economie | Reageer

Attijariwafa BankMarokkaanse Nederlanders die in Marokko verblijven worden voorlopig nog niet gekort op hun Nederlandse uitkeringen.

Nadat rechters eerder de verlaging van lopende uitkeringen hadden verboden, heeft de rechtbank deze week in Amsterdam bepaald dat ook nieuwe uitkeringen niet mogen worden gekort. Dat meldt de Volkskrant.

De pogingen van het kabinet om de export van uitkeringen naar Marokko te beperken bleken eerder al in strijd met internationale verdragen. De nieuwe tegenvaller betekent voor de Nederlandse regering een verlies van een slordige 100 miljoen euro. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie