MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Afellay voor een jaar naar Griekenland

10 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Ibrahim AfellayIbrahim Afellay speelt het komende seizoen in Griekenland. De middenvelder van FC Barcelona gaat op huurbasis voor één jaar naar Olympiakos FC. De Griekse kampioen heeft een optie om de Marokkaanse Nederlander na de huurovereenkomst voor twee jaar vast te leggen.

Dat bevestigen de Catalanen op de clubsite.

Naar verluidt was ook Besiktas geïnteresseerd in de 44-voudig Oranje-international, die door Barça al eens werd verhuurd aan Schalke 04. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie