MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Barrada verkast voor 4,5 miljoen naar Frankrijk

13 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Abdelaziz BarradaDe Marokkaans international Abdelaziz Barrada heeft een nieuwe club gevonden in Frankrijk. Voor een bedrag van 4,5 miljoen euro verruilt de 25-jarige middenvelder Al Jazira in Abu Dhabi voor Olympique Marseille.

Barrada werd opgeleid door Paris Saint-Germain maar debuteerde in 2011 in het profvoetbal bij het Spaanse Getafe. Vorig jaar verkaste hij naar Al Jazira, waar Eric Gerets sinds mei trainer is.

Tot dusver speelde hij 20 interlands voor Marokko. (Bron/ lees verder: de NOS)

Plaats je reactie