MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Fatima Elatik wil Van der Laan opvolgen

18 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

fatima_elatikPvdA’er en oud-stadsdeelvoorzitter van Amststerdam-Oost Fatima Elatik vindt het hoog tijd dat een Marokkaanse vrouw aan het roer komt in Amsterdam. Om precies te zijn, ze zou dolgraag zelf burgemeester Eberhard van der laan willen opvolgen.

Dat zegt de Marokkaans Nederlandse politicus in Het Parool.

Sinds kort runt ze een eigen consultancybureau. Maar voor een baan als burgemeester zegt ze dat graag op, zo geeft ze desgevraagd toe. In het dagblad geeft ze aan dat ze het zeker ook wel kan omdat ze boven de groepen kan staan, maar ook haar ego klein maken kan maken als dat noodzakelijk is voor het team. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Plaats je reactie