MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man overlijdt in ziekenhuis na schietpartij in Amsterdam

19 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieIn Amsterdam-oost is maandagavond bij een schietpartij een Marokkaans Nederlandse man neergeschoten. De man is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekehuis gebracht, waar hij overleden is.

Het 34-jarige slachtoffer is met een automatisch wapen neergeschoten. Het zou gaan om een bekende van de politie.

Volgens de politie zou kort na de schietpartije een man zijn weggevlucht op een scooter. De politie is een onderzoek gestart. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie