MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse koning cancelled viering verjaardag

21 augustus 2014 | in Marokko | Reageer

Marokkaanse koning Mohamed VIKoning Mohammed VI van Marokko is donderdag jarig. De koning viert dan normaal gesproken zijn 51ste verjaardag.

Toch heeft Mohammed VI dit jaar alle festiviteiten rond zijn verjaardag gecancelled.

Reden hiervoor is de dood van Princes Lalla Fatima Zahra, de tante van de koning en de zus van zijn vader. Door het ‘grote verlies’ zijn alle festiviteiten gecancelled, aldus het Ministerie van Koninklijke zaken. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie