MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Partij van de Eenheid doet aangifte tegen Buma

23 augustus 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

PvdEDe lokale Haagse Partij van de Eenheid (PvdE) gaat aangifte doen tegen CDA-leider Sybrand Buma van het CDA. Die had donderdagavond in Knevel en Van den Brink gezegd dat Abdoe Khoulani, de leider van de lokale partij van de PvdE, de terreur van de beweging Islamitische Staat (IS) verheerlijkt.

Dat is smaad, laster en oproepen tot haat, zei Khoulani’s partijgenoot Arnoud van Doorn vrijdag in Dit is de dag op NPO Radio 1.

Arnoud van Doorn laat nog even in het midden of de Partij van de Eenheid publiekelijk afstand gaat nemen van IS. (Bron/ lee sverder: RTL Nieuws en Radio1)

Er is 1 reactie

  1. Arkan SDG
    25 augustus 2014 om 05:01 uur.

    “Tolerantie maakt zwak. Vanuit dit inzicht dient er meedogenloos te worden opgetreden als dat in het belang van het Vaderland noodzakelijk lijkt. De politieke opruiers en intellectuele onruststokers van welke richting ook moet gezegd worden: kijk uit dat je niet wordt gesnapt, want anders zullen we jullie bij de keel grijpen en volgens jullie eigen recept het zwijgen opleggen.”

Plaats je reactie