MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Haagse IS aanhangers ontvluchten Schilderswijk

25 augustus 2014 | in Maatschappij | 1 Reactie

ISIS support vanuit NederlandHaagse aanhangers van de extremistische beweging IS zijn afgelopen week de Schilderswijk onvlucht na een storm van kritiek en bedreigingen uit de moslimgemeenschap. Dat meldt De Telegraaf.

Hun positie in de wijk is onhoudbaar geworden door ronselpraktijken onder Marokkaanse kinderen. Daarnaast zou het herbergen van een wegens doodslag op zijn eigen baby veroordeelde IS-aanhanger ook mee hebben gespeeld.

De groep is volgens de krant uitgeweken naar België. (Bron/ lees verder: De Telegraaf)

Er is 1 reactie

  1. Arkan SDG
    25 augustus 2014 om 04:59 uur.

    “Tolerantie maakt zwak. Vanuit dit inzicht dient er meedogenloos te worden opgetreden als dat in het belang van het Vaderland noodzakelijk lijkt. De politieke opruiers en intellectuele onruststokers van welke richting ook moet gezegd worden: kijk uit dat je niet wordt gesnapt, want anders zullen we jullie bij de keel grijpen en volgens jullie eigen recept het zwijgen opleggen.”

Plaats je reactie