MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Benatia ziet droom uitkomen: vreesde dat transfer niet door zou gaan

28 augustus 2014 | in Sport | Reageer

Mehdi BenatiaMehdi Benatia vertrekt naar het grote FC Bayern München. De Marokkaans international is vanzelfsprekend heel blij met zijn transfer. Voor de centrumverdediger, die in Frankrijk geboren is, begint een nieuw hoofdstuk in zijn voetbalcarrière.

“Het liet lang op zich wachten en op een gegeven moment dacht ik dat het niet meer door zou gaan. Ik heb een geweldige tijd gehad bij AS Roma, maar nu kijk ik verder en begin ik aan een nieuw hoofdstuk”, vertelt de 27-jarige Marokkaan in gesprek met Sport 1.

“Ik bleef hopen op een goede afloop, want Bayern heeft een fantastisch team en het is een droom om er deel van mogen uit te maken”, vertelt hij. (Bron/ lees verder: ELFVoetbal)

Plaats je reactie