MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokkaanse vrouw krijgt zweepslagen in Saudi-Arabië

29 augustus 2014 | in Maatschappij | Reageer

Gerechtshof in Saudi-ArabiëEen Marokkaanse vrouw is in Saudi-Arabië veroordeeld tot een gevangenisstraf en zweepslagen wegens prostitutie. De vrouw was aangehouden nadat ze seksuele diensten heeft aangeboden voor geld.

De rechtbank in de provincie Taif heeft de Marokkaanse, die in Saudi-Arabië woont, veroordeeld tot vier maanden celstraf, zweepslagen en een boete dat wordt geschat op SAR 1000 ($ 267). Ook wordt haar mobiele telefoon in beslag genomen en wordt ze naar na het uitzitten van haar gevangenisstraf uit het land gezet.

Een conversatie op Whatsapp met een potentiële klant vormde het bewijsmateriaal in de zaak. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie