MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Sportief drama voor Bakkali. Heel seizoen spelen bij Jong PSV

02 september 2014 | in Sport | Reageer

zakaria-bakkali(psv)Een contactverlenging van Zakaria Bakkali bij PSV is definitief van de baan. Het eerdere gedane contractvoorstel heeft PSV namelijk ingetrokken. Dat meldde de club maandag.

Hiermee lijkt de achttienjarige Bakkali na dit seizoen transfervrij weg te gaan bij PSV. Tot dan zal hij zijn wedstrijden spelen bij Jong PSV.

PSV en Bakkali zaten al lang aan de onderhandelingstafel over een nieuwe verbintenis. Door diverse redenen kwam het steeds niet tot een akkoord. Eerder deze zomer leek Bakkali lange tijd op weg naar het Spaanse Atlético Madrid, maar ook die deal ging niet door. (Bron/ lees verder: Nieuws.nl)

Plaats je reactie