MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Kickbox kampioen mag op boot koning

04 september 2014 | in Maatschappij | Reageer

koning Mohammed VI De Marokkaans Nederlandse kickbokskampioen Ismael Ben Ali heeft een bijzondere ontmoeting gehad gedurende zijn zomervakantie in Marokko. De Haagse kickbokser is voor de kust van Al Hoceima niemand minder dan de Marokkaanse koning tegen het lijf gelopen.

Mohammed VI is niet de meest onvriendelijke en dus werd Ben Ali uitgenodigd op de boot van de koning.

Een foto van de koning met de gelukkige Ismael Ben Ali is te zien op Bladna.nl.

Plaats je reactie