MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Ali Bricht platenlabel Machina Music op

05 september 2014 | in Muziek | Reageer

Ali BAli B en Wudstik hebben samen het label Machina Music opgericht. In eerste instantie zullen ze onder deze naam de muziek van Wudstik uitbrengen. Dat laat het managementkantoor van Ali B, Spec Entertainment BV, donderdag weten.

Het eerste nummer dat onder het nieuwe label wordt uitgebracht is de single Mooi. Deze single zal worden uitgebracht op de dag dat het tweede kind van Wudstik wordt geboren.

Ali B: “Wudstik zijn talent in combinatie met mijn ondernemingsdrang is een recept voor hele mooie dingen.” (Bron/ lees verder: SPEC.nl)

Plaats je reactie