MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Marokko is vijfde grootste aardbeienexporteur van de wereld’

06 september 2014 | in Economie | Reageer

Marokkaanse aardbeienVolgens de statistieken van het Marokkaanse ministerie van Landbouw en Visserij behoort Marokko in de topvijf van de grootste aardbeien exporteurs van de wereld. Dat meldt AGF.nl.

Volgens een woordvoerder bedroeg de oogst van 2013-2014 maar liefst 74,000 ton, wat neerkomt op 7 procent van de internationale markt.

Het ministerie meldde dat 35 procent van de Marokkaanse aardbeien naar Europese landen wordt geëxporteerd. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie