MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zaken



UITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Trotse Asmaa Boujibar als eerste Marokkaanse bij de NASA

12 september 2014 | in Carriere | 1 Reactie

Asmaa Boujibar gaat werken bij de NASAAsmaa Boujibar is de eerste Marokkaanse en Arabische vrouw die voor de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA gaat werken. De 27-jarige vrouw gaat bij de NASA onderzoek doen naar de differentiatie van planeten.

Dat meldt ze in een interview met de televisie zender Al Hurra.

In september zal Asmaa Boujibar de Universiteit Blaise Pascal in Frankrijk verlaten om zich te gaan vestigen in de Verenigde Staten.

Er is 1 reactie

  1. mohammed
    20 maart 2015 om 12:19 uur.

    wie wat eerste Arabische vrouw ,, ze Tamazight sorry arabieren zij Amazigh en komt uit de Rif Al hoceima niks arabische kom op alles wat een moslim naam heeft is geen Arabier en marokko is Amazigh niet arabische

Plaats je reactie