MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko verbiedt reizen naar conflictgebieden

20 september 2014 | in Marokko | Reageer

Ik vecht de jihad (ISIS/IS)De Marokkaanse regering heeft vrijdag een nieuw wetsvoorstel gepresenteerd dat het strafbaar maakt om af te reizen naar conflictgebieden. De wet wordt in oktober voorgelegd aan het parlement.

Het verbod moet een eind maken aan het feit dat steeds meer Marokkanen zich aansluiten bij extremistische groepen in onder meer Syrië, Irak en Mali.

De nieuwe wet zorgt er ook voor dat iedere Marokkaan die een terroristische daad verricht veroordeeld kan worden, of dit nu in Marokko is of in het buitenland. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie