MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Bankrekeningen Amsterdamse jihadist bevroren

21 september 2014 | in Justitie | Reageer

Ik vecht de jihad (ISIS/IS)Alle financiële tegoeden van de Marokkaanse Amsterdammer Ismail A. zijn bevroren. De man zou volgens de AIVD deelnemen aan de jihad in Syrië en Irak.

Dat heeft De Nederlandsche Bank bekendgemaakt, volgens AT5.

Het totaal aantal polderjihadisten waarvan de financiële bezittingen in beslag zijn gelegd komt hiermee op dertien. Eerder werd al bekend dat er waarschijnlijk zo’n 35 Amsterdamse jongeren zijn afgereisd naar het Midden-Oosten om aan de zijde van IS te vechten. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie