MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Adam Maher steeds belangrijker bij PSV

22 september 2014 | in Sport | Reageer

Adam MaherAdam Maher wordt steeds belangrijker voor PSV. De Marokkaanse Nederlander was tegen Cambuur nadrukkelijk aanwezig.

Hij gaf twee assists en maakte zelf een doelpunt.

De middenvelder kijkt dan ook tevreden terug op de wedstrijd. Lees het gesprek met hem in het Eindhovens Dagblad.

Plaats je reactie