MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Imam bezoekt kerk in Al Hoceima

26 september 2014 | in Geloof | Reageer

Kerken in MarokkoOp 16 november is het de Internationale dag van Tolerantie. De jonge Marokkaanse imam Iamrachen El Mortada, die bekend staat als een echte bruggenbouwer, wil van die dag gebruik maken om met enkele vrienden de plaatselijke kerk te bezoeken.

De 27-jarige imam gelooft sterk in tolerantie en verbinding en wil kennis maken met de Spaanse pastoor van Al Hoceima.

A Young Imam in Morocco: A Story of Bridge-Building from Search For Common Ground – Maroc on Vimeo.

Plaats je reactie