MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Jongerenimam veroordeelt ‘populistisch’ optreden overheid tegen gezin Huizen

28 september 2014 | in Maatschappij | Reageer

Jongerenimam Yassin ElforkaniYassin Elforkani, jongerenimam en woordvoerder van het Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO), heeft kritiek geuit op het recente optreden tegen twee gezinnen uit Huizen, die naar het kalifaat van Islamitische Staat zouden willen vertrekken. De ouders werden gearresteerd, zes kinderen werden uit huis geplaatst.

Volgens Elforkani koos de overheid in Huizen voor populistisch handelen, bijvoorbeeld door het afpakken van de paspoorten

Lees het gehele artikel verder op Dichtbij.nl

Plaats je reactie