MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Yes-R brengt nieuwe single uit: Onbereikbaar

29 september 2014 | in Muziek | Reageer

Yes-RHet was al een tijdje rustig rondom de persoon Yesser Roshdy, alias Yes-R. De Nederlandse rapper en presentator van Marokkaans-Egyptische afkomst verbreekt nu die stilte met een splinternieuwe single: Onbereikbaar.

Het nummer is zijn vrolijke eerbetoon aan een aantal vrouwelijke BN’ers: dames die zijn hart op hol brengen.

Plaats je reactie