MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Man steekt moeder (74) dood na woede aanval

02 oktober 2014 | in Maatschappij | Reageer

PolitieEen 26-jarige man is dinsdagmiddag aangehouden op verdenking van moord op zijn 74-jarige moeder. De Marokkaanse Nederlander zou zijn moeder hebben neergestoken nadat hij door het lint zou zijn gegaan.

Volgens buurtbewoners zou de man verslaafd zijn aan drugs.

Zijn moeder zou hem hebben geprobeerd op het rechte pad te houden. (Bron/ lees verder: het Algemeen Dagblad)

Plaats je reactie