MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

‘Amsterdamse maffia bestaat niet alleen uit Marokkanen’

05 oktober 2014 | in Justitie | Reageer

Mocro maffiaDe Amsterdamse hoofdcommissaris Pieter-Jaap Aalbersberg zegt dat het te ver gaat om alle georganiseerde misdaad in Amsterdam toe te schrijven aan een Marokkaanse maffia.

“Dat is slechts één van de groepen die actief is”, zegt hij in het AT5-programma Het Verhoor, naar aanleiding van het verschijnen van het boek Mocro Maffia.

Georganiseerde misdaad is volgens de hoofdcommissaris complex. Het helemaal exclusief als één Mocro Maffia bestempelen gaat hem daarom te ver. “We hebben ook andere doelgroepen gezien, bijvoorbeeld Colombianen. En we zien nog steeds nieuwe groepen verschijnen,” zegt hij tegen AT5.

Plaats je reactie