MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Britse homo krijgt vier maanden cel in Marrakech

06 oktober 2014 | in Justitie | Reageer

MarrakechEen campagne is gestart om een Britse homoseksuele man vrij te krijgen uit een Marokkaanse gevangenis.

De 70-jarige man, Ray Cole, werd samen met zijn Marokkaanse vriend opgepakt in Marrakech op verdenking van “homoseksuele daden”. Donderdag is de man tot vier maanden celstraf veroordeeld door een rechter.

Zijn zoon is samen met anderen Britten een campagne begonnen om zijn vader vrij te krijgen. Op sociale media wordt de hashtag #freeraycole gebruikt om aandacht voor deze zaak te vragen. (Bron/ lees verder: de BCC)

Plaats je reactie