MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Marokko halveert citrusexport naar Rusland

16 oktober 2014 | in Economie | Reageer

Marokkaanse export citrusWaar Marokko eerst dolenthousiast was over de potentie van de Russische markt heeft de regering nu een quotum ingesteld op de export van citrus. Dat meldt AGF.nl.

De Marokkaanse regering heeft besloten het toegestane exportvolume naar de Russische markt te halveren.

De belangrijkste reden is de chaos op de Russische mark, wat resulteert in wanbetalingen. Omdat het hoogseizoen voor het Marokkaans citrus op 15 oktober begint, zijn Marokkaanse handelaren niet blij met het quotum. (Bron/ lees verder: AGF.nl)

Plaats je reactie