MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Agenten extra alert na aanhouding terreurverdachte

19 oktober 2014 | in Justitie | Reageer

PolitieDe politievakbond ACP adviseert agenten om extra alert te zijn. Dat zegt de voorzitter van de vakbond tegen AT5 naar aanleiding van de arrestatie van een 26-jarige man, die verdacht wordt van het beramen van een aanslag op agenten.

De verdachte, een Marokkaanse man die illegaal bij familie verbleef, werd woensdag aangehouden nadat inlichtingendienst AIVD informatie over hem had gekregen.

Volgens Van de Kamp horen risico’s bij het politievak, maar wordt de dreiging zo wel groter voor agenten. (Bron/ lees verder: AT5)

Plaats je reactie