MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Nasrdin Dchar is liever geen rolmodel

22 oktober 2014 | in Maatschappij | Reageer

Nasrdin Dchar kreeg zijn eerste Gouden Kalf voor de hoofdrol in de film Rabat.Nasrdin Dchar is liever geen Marokkaans rolmodel. Volgens de acteur zou hij dan elk moment van de dag moeten nadenken of hij dan iets wel of niet moet doen als rolmodel. Daar houdt hij zich liever niet mee bezig.

In een interview met de Volkskrant zegt de Marokkaanse Nederland dat het grootste probleem van deze tijd is het feit dat mensen in hokjes worden gestopt.

Nasrdin is vanaf donderdag in de bioscoop te zien in de film Infiltrant, over een Nederlandse agent met Marokkaanse roots die infiltreert in een Marokkaanse drugsfamilie. (Bron/ lees verder: de Volkskrant)

Plaats je reactie