MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Leraar krijgt jaar cel voor misbruiken leerlingen

26 oktober 2014 | in Marokko | Reageer

schoolEen leraar op de lagere school “Al Mamoun” in de streek van Taroudant (Zuid-Marokko) is tot één jaar celstraf veroordeeld wegens seksueel misbruik van minderjarige meisjes.

De leraar heeft naar verluidt regelmatig zeven leerlingen tussen de 8 en 10 jaar seksueel lastiggevallen. Ouders zijn woest over de in hun ogen veel te lichte straf, meldt Morocco World News.

De leraar ontkent de beschuldigingen. Volgens hem is er zelfs sprake van een complot: “Jaloerse vrouwen uit mijn werkomgeving kunnen het niet verkroppen dat ik met een ex-leerling ben getrouwd”, aldus de onderwijzer. (Bron/ lees verder: Morocco World News)

Plaats je reactie