MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

OM zet extra officieren in tegen jihadverdachten

30 oktober 2014 | in Justitie | Reageer

rechtbankHet Openbaar Ministerie (OM) gaat extra officieren van justitie inzetten om de toenemende strijd met jihadverdachten aan te kunnen. Dat heeft OM-baas Herman Bolhaar gezegd in gesprek met De Telegraaf.

Momenteel lopen er dertig onderzoeken tegen in totaal zestig Nederlandse verdachten.

De extra officieren worden ingezet om de snelle toename van dossiers aan te kunnen. (Bron/ lees verder: OM.nl)

Plaats je reactie