MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Top DJ R3hab komt met nieuwe single

01 november 2014 | in Muziek | Reageer

R3habDe Nederlandse dj en producer R3hab werkt hard aan zijn doorbraak in de muziekwereld. In de DJ Mag Top 100 staat hij op positie 23. Daarmee staat hij feitelijk in de top-10 van de beste tien dj-producers.

R3hab is de 28-jarige Fadil El Ghoul, Nederlander van Marokkaans-Algerijnse afkomst.

De nieuwste R3hab-single is SoundWave met singer-songwriter Trevor Guthrie, bekend van de hit This Is What It Feels Like. De bijbehorende videoclip is op Youtube in vier weken tijd al zo’n 3,5 miljoen keer bekeken.

Luister hier naar de single:

Plaats je reactie