MAGHREBMAGAZINE

Marokko en Marokkaanse zakenUITGELICHT

27-07-17 | Reageer | Lees verder »
Wil je net als Hussein en Joan werken in een hecht team en jouw talent inzetten voor onze maatschappij? Zoek je een afwisselende baan met unieke ervaringen? Maak er politiewerk van. Bekijk hun verhaal in de video. Word ook agent:

REDACTIONEEL

12-09-16 | Reageer | Lees verder »
Het Offerfeest, of feest van Ibrahiem of Schapenfeest, is het belangrijkste feest van de islam. Het duurt drie dagen en wordt gevierd vanaf de 10e dag van de 12e maand van de islamitische kalender. De redactie van Maghreb.NL en MaghrebMagazine.NL wenst alle bezoekers een gezegend offerfeest. Eid mobarak!

Achenteh voor het eerst geselecteerd voor Marokko

03 november 2014 | in Sport | Reageer

AchentehRochdi Achenteh is voor het eerst opgeroepen voor het Marokkaanse voetbalelftal. Hij is door bondscoach Badou Zaki geselecteerd voor de oefenwedstrijden tegen Benin en Zimbabwe.

De Marokkaanse Nederlander is blij met de uitnodiging. “Met de kwaliteiten die ik heb, denk ik een bijdrage te kunnen leveren aan ons elftal,” zegt hij tegen de NOS. “De Afrika Cup is volgend jaar in ons land, dus daar hopen we goed te presteren. Ik ga mijn stinkende best doen.”

Andere Marokkaanse Nederlanders die ook zijn geselecteerd zijn: Zakaria Labyad (Sporting Lissabon/Vitesse), Karim el Ahmadi (Feyenoord), Oussama Assaidi (Stoke City) en Nordin Amrabat (Malaga CF).

Plaats je reactie